„Samopouzdanje, samosvijest i asertivnost“

Kancelarija za mlade organizuje besplatnu onlajnradionicu „Samopouzdanje, samosvijest i asertivnost“

Kancelarija za mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti, Opštine Budva,  organizuje besplatnu onlajn radionicu pod nazivom „Samopouzdanje, samosvijest i asertivnost“, koja će se održati u srijedu 14. aprila sa početkom u 18 časova, preko Zoom platforme.

Ovo edukativno predavanje će osnažiti i motivisatimlade ljude da jednostavnim koracima uvećaju ili steknu sampouzdanje, probude  samosvijest, kao i da postignu osjećaj lične vrijednosti.

Takođe, mladi će imati priliku da nakon predavanjapostavljaju pitanja i aktivno učestvuju u razgovoru sa psihološkinjama. Učesnicima će radioninica pomoći da identifikuju problem sa samopouzdanjem i odakle on dolazi, te na koji način skinuti masku zbunjenostii nepovjerenja.

Radionicu će voditi psiholog i psihoterapeut u edukaciji, trener asertivne komunikacije, Adriana Pejaković, direktor centra za emocionalni koučing, trener ličnog i profesionalnog razvoja EET, Tatijana Vojinović, i međunarodni mentor i kouč, edukator i pisac, Ivana Kuzmanović.

Svi zainteresovani za pohađanje radionice mogu se prijaviti putem link-a:

https://docs.google.com/forms/d/1ueQ_duvVNbveEucGJWVf7JPtSAmrYWTYsSQEKcOGDQ4/viewform?edit_requested=true

Takođe, više informacija možete dobiti na  Facebook i Instagram profilu Omladinskog kluba Budva.

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti