Skuter naletio na pedalinu u Petrovcu: djeca povrijeđena

Danas oko 12 časova se desio incident u kojem je povrijeđeno dvoje djece, kad je skuter naletio na pedalinu u kojoj su bila.

Djevojka koja je vozila skuter nije povrijeđena. Danas je započeta i akcija zaplijene nelegalnih skutera.

 

Ranije smo pričali o problemu skutera na petrovačkoj rivijeri:

http://primorskenovine.me/index.php/vjesti/item/39-skuteri-zare-i-pale-petrovcem

Na moru u Petrovcu je, prema informacijama sa terena, oko 12:40h došlo do kontakta skutera i pedaline na način što je, kako se sumnja, dvadesetogodišnja S.V. iz Podgorice upravljajući skuterom udarila u pedalinu, na kojoj su se nalazili maloljetna Lj.K (16) i maloljetni I.B (14) iz Danilovgrada. Maloljetna lica su zadobila povrede i transportovana su u Opštu bolnicu u Baru. S obzirom da je u bolnici konstatovano da je I.B. zadobio tešku tjelesnu povredu - potres mozga, on je trasportovan u Urgentni blok KCCG u Podgorici. Lj.K. je takodje zadobila teške tjelesne povrede - prelom kljucne kosti i lakši potres mozga i dalje se nalazi i bolnici u Baru. Od S.V. je uzeta izjava. U toku su konsultacije sa nadležnim organima u vezi sa kvalifikacijom delikta. 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti