Solidarnost na djelu u Mega marketima i HDL

Crveni krst Crne Gore organizuje humanitarnu akciju “ Solidarnost na djelu” prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice.“Dragi građani, sjutra, preksjutra i u narednim nedjeljama, Vas očekujemo na našoj akciji prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice, koju organizujemo u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima HDL (Hard discount Lakovic), Naš Diskont - Voli, IDEA CG i Aroma i Conto - Domaća Trgovina”, navode iz Crvenog krsta.

Akciju prikupljanja pomoći će organizovati u
Budva 6. novembra u  Laković market, Mega market 1, 4 i 10.

“Donirajte neki od doljenavedenih artikala i učinite da i drugi imaju kao Vi, jer svaki dan je dobar dan za humanost”, poručuju iz Crvenog krsta.
Akcija će biti organizovana i u više crnogorskih grafova, a sva prikupljena pomoć će biti podijeljena socijalno najugroženijim porodicama u svim opštinama u Crnoj Gori.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti