Stari grad do podne bez vode

Zbog potreba sanacije mreže, korisnici u Starom gradu u Budvu, danas će imati prekid u snabdjevanju vodom u intervalu od 08 -12 časova. To je saopšteno iz Vodovod Budva.

“S obzirom da je u pitanju planirana aktivnost, za tehničke potrebe potrošača i radi lakšeg prevazilaženja najavljenog, jedno vozilo službe zaštite I spasavanja biće parkirano na lokaciji Lučka kapetanija.Korisnike mokimo za razumjevanje”, istoču iz ovog preduzeća.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti