TO Budva na specijalizovanom sajmu za aktivni odmor u Minhenu

Turistička organizacija opštine Budva, zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, predstavlja svoju turističku ponudu za ljubitelje aktivnog odmora na sajmu „Fre.e” koji se održava od 21. do 25. februara u Minhenu.Pored Turističke organizacije opštine Budva, na štandu NTO-a svoju ponudu predstavljaju i JP Nacionalni parkovi Crne Gore, lokalne turističke organizacije Žabljaka, Bara, Ulcinja, Podgorice, Kotora i turistička agencija “Explorer”.

Posjetioci sajma imaju priliku da se informišu o mogućnostima za planinarenje, biciklizam, kitesurfing, o drugim outdoor aktivnostima, avanturističkim ponudama ikampovanju u Crnoj Gori. Takođe, svakog dana sajma bićeemitovan video materijal o Crnoj Gori u okviru “Urlaubskina” sajma.

U okviru sajma posebno je promovisana i nova linijanacionalne avio kompanije Montenegro Airlines koja će odpočetka maja do kraja oktobra saobraćati na relaciji Minhen - Tivat, dva puta sedmično.

Kada je u pitanju njemačko tržište, želja za putovanjima kontinuirano raste. Prema istraživanju koje je realizovanood strane Udruženja za odmor i putovanja (FUR) brojputovanja u prošloj godini je iznosio oko 69 miliona, doksu njemački turisti potrošili 69 milijardi eura na odmor iputovanja. Po rezultatima ovog istraživanja, četvrtinanjemačke populacije želi više putovati u 2018. godini.

Specijalizovani sajam za aktivni odmor u Minhenu okuplja preko 1.300 izlagača.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti