TO Budva uputila čestitku Branku Dikiju Kažanegri za nagradu za životno dijelo iz oblasti turizma

Branku Dikiju Kažanegri, nedavno je dodijeljena nagrada za životno djelo iz oblasti turizma na tradicionalnom Gala događaju, u organizaciji Asocijacije menadžera Crne Gore, gdje su dodijeljene i godišnje nagrade za uspjehe i doprinose u protekloj godini najuspješnijim pojedincima i kompanijama.

U svom obraćanju se zahvalio svima koji su doprinijeli da bude dobitnik nagrade na veoma dopadljiv način, osvojivši simpatije i aplauz preko 400 zvanica na ovom prestižnom događaju.

On je pojasnio da je tim poslom počeo da se bavi dok ne naiđe nešto bolje, ali da već 50 godina ništa bolje nije naišlo, kazujući Molitvu turističkog radnika

https://youtu.be/EhmwSU469MA

Čestitke za zaslužnu nagradu uputio je Nemanja Kuljača, direktor Turističke organizacije opštine Budva, izrazivši zahvalnost za veliki doprinos tokom proteklih 50 godina u budvanskom i crnogorskom turizmu sa vjerom da ćemo još dugo sarađivati i učiti iz bogatog iskustva gospodina Kaženegre.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti