TO radi novi katalog privatnog smještaja

Turistička organizacija Budve pozvala je sve vlasnike i izdavaoce privatnog smještaja na teritoriji opštine Budva da dostave informacije o smještajnim jedinicama kojima raspolažu, kako bi bili uvršteni u novi katalog privatnog smještaja.


“U prostorije TOB-a je potrebno dostaviti rješenje za izdavanje i tri fotografije (od kojih bi jedna trebala prikazivati spoljašnji izgled objekta i dvije unutrašnji izgled) u visokoj rezoluciji, na USB memoriji ili CD-u.
Formular koji podrazumijeva pitanja o detaljnim informacijama o smještaju se preuzima i popunjava na licu mjesta u prostorijama TOB-a.Reklamiranje u katalogu je besplatno, a isti će biti distribuiran na svim sajmovima i berzama turizma, na kojima TO Budva promoviše Budvansku rivijeru”, naveli su u TO Budve.

Rok za dostavu informacija i fotografija je 31. mart 2018. godine.

 

Foto: Miloš Ćetković

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti