TOB promoviše predsezonske paket aranžmane za nastupajuće uskršnje i prvomajske praznike i glavnu ljetnju turističku sezonu

Turistička organizacija opštine Budva promoviše predsezonske paket aranžmane za nastupajuće uskršnje i prvomajske praznike i glavnu ljetnju turističku sezonu u Budvi na Međunarodnom sajmu turizma, koji je danas počeo u Banja Luci.

4. Međunarodni sajam turizma u Banja Luci, održava se od 1. do 3. marta, a pored TO Budve, svoju ponudu predstavljaju LTO iz Bara, Ulcinja, Herceg Novog, Tivta i Nikšića.

Na zajedničkom štandu Crne Gore su i predstavnici hotela: “Avala” iz Budve , “Princess” iz Bara, “Hayat” iz Kotora i “Marić” iz HN

Sajam je svečano otvorio Denis Šulić, ministar trgovine i turizma Republike Srpske, koji je tokom posjete štanda Crne Gore, poželio izlagačima da i ove godine bude što više gostiju iz Republike Srpske u Budvi i drugim primorskim gradovima CG.

'Vjerujem da će Banjalučani i ove godine birati crnogorsko primorje za svoj odmor', želje su i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti