Tradicionalna dodjela “shoe-box” paketića u organizaciji RC Budva

I ove godine će RC Budva, u saradnji sa Rotari klubovima engleske regije Southampton i Rotari klubovima Crne Gore, podijeliti„SHOE-BOX“ paketiće.


Akcija budvanskih rotarijanaca biće održana pred novogodišnjom jelkom u TQ Plazi u ponedjeljak, danas u 15 časova. Biće podijeljeno 129 paketićadjeci iz naselja Palestina i djeci korisnicima socijalne pomoći.

Akcija, koja se održava više od 15 godina, zasnovana je na ideji opšteg darivanja i povezivanja. Djeca Rotari klubova engleske regije pakuju novogodišnje paketiće za djevojčice i dječake širom svijeta, dok ih Rotarijanci dijele u lokalnoj zajednici onima kojima je to najpotrebnije.

U prethodnim godinama podijeljeno je više od 150 hiljada paketića djeci Crne Gore.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti