OVO je jedan od najbrže rastućih trendova na turističkom tržištu

OVO je jedan od najbrže rastućih trendova na turističkom tržištu

 

Hoteli za parove u kojima je sve osmišljeno za dvoje sve su veći hit. Prvi takav hotel na našoj strani Jadrana otvoren je ovoga ljeta u Medulinu u Hrvatskoj, a otvara se i u Dubrovniku. Najčešći gosti su Britanci, kojima je ovo u posljednje tri godine jedan od najpopularnijih načina odmora.

Na odmoru bez djece. Odmor posvećen samo njima.

Sve je više parova koji traže upravo ovu vrstu odmora. Sve je podređeno zbližavanju i kvalitetnom zajedničkom vremenu. To je posebno krojen program upravo za parove, za one ljude koji žele na miru provesti sa svojim bračnim drugom godišnji odmor.

Svaki dio hotela, od ležaljki na bazenu i pored mora do stolova u restoranu, predviđen je za dvoje. 'Ovaj koncept zbližava parove, a to nam svima u ovom užurbanom svijetu treba', kaže turistkinja iz Britanije. 'Savršeno mjesto za odrasle i odmor bez djece, dvije romantične nedjelje za napuniti baterije'.

Screen_Shot_2013-09-03_at_9.11.55_PM.png

Osim što odmaraju, jedu najfinija jela. Svakog dana u ponudi je novo jelo.

'Imamo jedno pet vrsta mesa, ribe i drugih delicija, brojnih slastica i salata', kaže Jadranka Cukon, šefica kuhinje.

U osvajanje nove vrste odmora krenuli su upravo Britanci. Oni su ti koji su i najčešći gosti. Broj njihovih dolazaka u Istru se utrostručio. 'Hotel je cijelo ljeto od 1.5. 90% popunjen, pretežno su gosti iz Engleske', kaže Gordana Lojanac, pomoćnica direktora hotela u Medulinu.

Dolaze proslaviti godišnjice, rođendane, neki čak planiraju i u hotelu organizovati vjenčanje. Idealno je, kažu, za odmor udvoje.

Mir, tišina, odlična hrana i romantični trenuci. Pokazalo se - dobitna kombinacija!

Screen_Shot_2013-09-03_at_9.11.28_PM.png

 

Izvor: http://couples.com , dnevnik.hr i  parkplaza.com

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti