U četvrtak radionica “Ljubav u doba korone”

Kancelarija za mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva, organizuje besplatnu radionicu pod nazivom „ Ljubav u doba korone “, koja će se održati u četvrtak 23.septembra u Omladinskom klubu u Budvi (TQ Plaza, I sprat), sa početkom u 17.00 časova. Radionicu će voditi dječiji psiholog i psihoterapeut, Ivana Mihović.

Na radionici, mladi će imati priliku da govore o ljubavi i razmjenjuju iskustva o njenom nastajanju i trajanju.

Dobiće odgovor na pitanja zašto se zaljubljujemo i kako da biramo tu posebnu osobu. 

Takođe, govoriće se i o tome koliko je dobro mijenjati sebe radi ljubavi i o međusobnom prihvatanju, a sve to u kontekstu izazova nastalog posljedicom korona virusa.

Broj učesnika je ograničen na 20, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Radionica se realizuje u sklopu redovnih aktivnosti koje sprovodi Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti, Opštine Budva.

Svi zainteresovani se na radionicu mogu prijaviti putem linka:

Radionica: Ljubav u doba korone - Google упитници

Detaljnije informacije o radionici možete naći na zvaničnom Facebook i Instagram profilu Omladinskog kluba.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti