U drugom roku za dvogodišnje master studije prijavilo se 120 studenata

U II upisnom roku prijavilo se 120 studenata za upis u prvu godinu master akademskih i primijenjenih studija Univerziteta Crne Gore, obima 120 ECTS kredita za studijsku 2020/21. godinu, a koje se finansiraju iz budžeta Crne Gore.
Polaganje prijemnog ispita na fakultetima Univerziteta Crne Gore organizovaće se  danas i sjutra, 20. i 21. oktobra 2020. godine, a raspored polaganja biće istaknut na oglasnim tablama i internet
stranicama fakulteta.

Upis kandidata i izdavanje uvjerenja obaviće se zaključno sa 26.oktobrom 2020. godine, prema rasporedu organizacionih jedinica.Polaganje prijemnih ispita će biti organizovano uz strogo pridržavanje propisanih mjera za sprečavanje širenja virusa COVID 19.
 
 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti