U petak tribina „Karijerno savjetovanje za mlade“

Kancelarija za mlade u saradnji sa NVO InterLigua organizuje tribinu o karijernom savjetovanju za mlade, koja će se održati u petak (18.03), u Omladinskom klubu Budva sa početkom u 17:30h.

Mladi će imati priliku da kroz interaktivan rad sa psihološkinjom i uz test psihološke procjene nauče kako da izaberu pravo zanimanje koje odgovara njihovoj ličnosti, interesovanjima, vještinama i ličnim sklonostima.
Mladi se mogu prijaviti putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfm98wVS91j-eIPkVe-PTrAKnR_VFIY...

Tribina o karijernom savjetovanju za mlade je aktivnost koju NVO InterLingua sprovodi u okviru projekta „Digitalni kompas za zapošljavanje“, čiji je cilj jačanje digitalnih i poslovnih kompetencija mladih u Crnoj Gori.
Projekat se realizuje uz finansijsku podršku Evropske Unije kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika M'BASE”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti