U TN “ Slovenska plaža” plaži izgrađen prvi teren za padel tenis

U okviru Turističkog naselja “ Slovenska plaža” na mjestu teniskog terena izgrađen je novi teren za padel tenis. Riječ je o vrijednoj investiciji koju je zakupac terena bio u obavezi da realizuje po osnovu ugovora.

Padel tenis je postao jako popularan sport u zapadnoj Evropi. Zakupac, kako je rečeno Primorskim novinama planira sljedeće godine da napravi još jedno igralište . Sa tri igrališta otvara se mogućnost bi organizovanje medjunarodnih takmičenja .

Padel na prvi pogled podsjeća na tenis a zapravo sadrži elemente tenisa, stonog tenisa i skvoša, igra se u parovima na terenu koji je nekih 25% manji od teniskog terena.

Ono što padel čini toliko atraktivnim je što svako može da jako lako počne da igra bez časova i prethodne obuke. Sve što treba da uradite je da dođete i počnete!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti