U trci za goste regiona

Turistička organizacija opštine Budva predstavlja ponudu Budvanske rivijere na 47. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji se održava od 10. do 14. aprila.

Osim sveobuhvatne turističke ponude i ekskluzivnih destinacija, Sajam turizma u Novom Sadu nudi i bogat stručni program. Učestvuju brojne turističke agencije iz Srbije i cijelog regiona, turističke organizacije gradova i opština, kao i organizatori kulturnih i zabavnih manifestacija.

 Sajam turizma u Novom Sadu se posebno ističe u kalendaru naših sajamskih nastupa, s obzirom na pobratimske odnose koji grad Novi Sad i opština Budva godinama njeguju i unaprijeđuju.


Turistička organizacija Budve na štandu predstavlja svoju ponudu zajedno sa Turističkim organizacijama Herceg Novog, Tivta, Kotora i Bara. Od turističke privrede Budve predstavlja se HG “Budvanska rivijera”.

 

Sajam turizma u Novom Sadu, kao i svi sajmovi turizma u Srbiji, veoma je značajan, s obzirom da je tržište Srbije tržište sa kojim ostvarujemo najveći promet. Povodom predstavljanja na novosadskom sajmu, u petak 11. aprila upriličena je i svečana večera za predstavnike medija i turističke privrede Novog Sada, kao i predstavnike gradske uprave, u cilju druženja i upoznavanja prisutnih sa aktuelnostima u turističkoj ponudi opštine Budva za predstojeću sezonu.

 

 Štand Turističke organizacije Budve veoma je posjećen, kako od strane građana Novog Sada tako i od strane medija. Takođe, organizovani su brojni poslovni susreti sa predstavnicima turističke privrede Novog Sada već prvog i drugog dana sajma. Na štandu se može naći i raznovrstan promotivni material koji pruža informacije o svemu što Budva nudi u 2014. godini.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti