Uhapšen na tivatskom aerodromu

Uhapšen na tivatskom aerodromu

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Sektor granične policije, Odjeljenje granične bezbjednosti Herceg Novi- Stanica granične policije Tivat su, jutros 25. septembra 2013. godine, na graničnom prelazu “Aerodrom Tivat” lišili slobode J.V (57), rođenog u Sremskoj Mitrovici.

J.V. za kojim je raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol Beograd potražuje se na zahtjev pravosudnih organa Republike Srbije, po naredbi Višeg suda u Beogradu, radi vođenja krivičnog postupka, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo zločinačko udruživanje i krivično djelo zloupotreba službenog položaja iz KZ Republike Srbije.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti