Uhvaćen pas koji je napao djevojčicu

Radnici Komunalnog preduzeća uhvatili su sinoć psa koji je prekjuče ujeo za šaku četvorogodišnju djevojčicu, U.V, dok se sa sestrom i drugarima igrala u gradskom parku.

Kako je potvrđeno Primorskim novinama, pas je zbrinut u azilu za napuštene životinje u Novoselju iznad Petrovca.

 

Komunalno preduzeće navelo je da se suočava sa velikim problemom ostavljanja pasa iz okolnih opština u Budvu, tako da nerijetko nailaze na napuštene životinje koje je neko ostavio na Jazu ili Slovenskoj plaži.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti