Utopio se mladić

Leš muške osobe pronađen je moru u blizini skulpture "Balerina", između budvanskih plaža Ričardova glava i Mogren.

 

Policija trenutno vrši uviđaj, a nezvanično je saopšteno da je smrt najvjerovatnije nastupila davljenjem. Kako "Vijesti" saznaju, radi se o srednjoškolcu K.D. (18) iz Albanije koji je u Budvi na školskoj ekskurziji.

Plaže Mogren 1 i 2 još nijesu izdate za ovu sezonu, a kapije su bile zaključane sve do sinoćne akcije spašavanja dvije Ruskinje.

Iz budvanske Službe zaštite i spasavanja je rečeno da nije poznato ko je jutros otvorio kapiju na stazi koja vodi ka plaži.

U posljednjih 26 godina, ovo je sedma osoba koja je život izgubila na stazi ka Mogrenu.

(vijesti.me)

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti