Velibor Zolak, izabran za Guverner Distrikta Srbija i Crna Gora

Velibor Zolak, jedan od osnivača Rotari pokreta u Crnoj Gori, čarterovani predsjednik prvog crnogorskog kluba, RC Podgorica i član Rotari kluba Budva, izabran je za Guvernera Distrikta Rotari Internacionala 2483.

Ovim izborom Crna Gora je prvi put ostvarila pravo stečeno Sporazumom o optimizaciji odnosa u Rotari pokretu Srbije i Crne Gore, da svake pete godine Guverner Distrikta bude iz Crne Gore.

 

Rotari Distrikt 2483 Srbija i Crna Gora objedinjuje 64 kluba koji djeluju u Srbiji i Crnoj Gori i okuplja 1.200 rotarijanaca, poslovnih i profesionalnih lidera udruženih u cilju humanitarnog djelovanja, izgradnje dobre volje i mira u svijetu i uspostavljanja visokih etičkih standarda u svim profesijama i široj zajednici. Ujedno oni su dio Rotari pokreta koja širom svijeta broji preko milion i dvjesto hiljada članova.

 

Velibor Zolak, poznati stručnjak za marketing i kreativne komunikacije, obavljaće dužnost Guvernera Distrikta 2483 u rotarijanskoj 2016/2017. godini.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti