Voda ponovo za piće

Voda  iz regionalnog sistema vodosnabdijevanja kojom se napajaju potrošači naseljaSvinjišta, Seoce, Prijevor i Jaz, ponovo je za piće.
“Naime,  vrijednosti mutnoće su u zakonom propisanim jedinicama, te je voda iz sistema regionalnog snadijevanja, sada bez prokuvavanja, bezbjedna za piće.Podsjećamo,  korisnici u navedenim naseljima, zbog blaže zamućenosti, prethodnih nekoliko dana, vodu  za piće su morali prokuvavati.Sa lokalnih vodoizvorišta u Budvi, voda se bez bojazni može piti direktno iz slavina”, saopštili su iz gradskog Vodovoda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti