Vodovod Budva: Vlasnici da registruju brojila na svoje ime

DOO “Vodovod i kanalizacija“ Budva apeluje na korisnike brojila, koja se u njihovoj evidenciji još uvijek vode na imena preminulih, na druga imena ili investitora zgrade da u narednih 20 dana podnesu zahtjev za promjenu vlasništva.

"Svakodnevnim ažuriranjem podataka, primijećen je veliki broj potrošača čiji su satovi registrovani na preminula lica. Takođe, značajan je i broj onih koji nakon kupovine nekretnine nijesu registrovali vodomjere, pa se mjerni istrumenti i dalje vode na imena prethodnog vlasnika ili građevinskog investitora. Ovu akciju pokrećemo u cilju poboljšanja naše baze podataka i prikupljanja što tačnijih informacija. S tim u vezi, obavještavamo potrošače da će, ukoliko u naznačenom roku ne podnesu zahtjev za promjenu imena - naziva potrošača, DOO “Vodovod i kanalizacija“ biti primoran da preduzme odgovarajuće mjere, propisane Zakonom o komunalnim djelatnostima", navode u saopštenju.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti