Vodovod: Ne parkirajte vozila preko šahti

Gradski Vodovod apelovao je na vlasnike automobila koji svoja vozila parkiraju preko vodovodnih i kanalizacionih šahti, te da ih odmah uklone.

“Ljubazno molimo da ubuduće ne dolazi do ovakvih situacija. Osim što je nepropisno, ovakvo parkiranje je i zakonski kažnjivo, te ugrožava funkcionisanje na terenu i održavanje mreže.
S obzirom na veliki broj ovakvih situacija, molimo da se ekipama “Vodovoda  i kanalizacije” ubuduće omogući  nesmetan pristup istima jer ćemo  u protivnom morati angažovati Komunalnu inspekciju i policiju”, navode iz Vodovoda Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti