Vodovod upozorio!

Vodovod upozorio: Na osnovu nedavno donijete opštinske odluke o komunalnom redu kako je saopšteno iz Vodovoda Budva:

“Zabranjeno je oštećivati i koristiti protivpožarne hidrante u druge svrhe osim za potrebe zaštite i spašavanja. “

“Obavještavamo vas, da ste postojeće hidrante u zgradama isključivo dužni upotrebljavati za potrebe zaštite i spašavanja. Iste ne možete koristiti za zalivanje zelenih površina ili pranje stambenih ulaza. Postojeće nelegalno postavljene česme, u obavezi ste da uklonite u narednih 5 dana. U protivnom to će učiniti naše ekipe.

U slučaju povrede ovog propisa biće izrečena zakonom utvrđena novčana kazna.

Napominjemo, ako je za održavanje objekta potrebno posebno točeće mjesto, za isto treba podnijeti zahtjev za montažu i registraciju vodomjera koji se registruje na skupštinu stanara ili investitora.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti