Promocija knjige “YIELD MENADŽMENT U TURISTIČKOJ INDUSTRIJI”

Promocija knjige “YIELD MENADŽMENT U TURISTIČKOJ INDUSTRIJI”

Akademija znanja Budva i Fakultet za biznis i turizam, u subotu 14. septembra 2013. godine u 20 sati, organizuju promociju knjige “YIELD MENADŽMENT U TURISTIČKOJ INDUSTRIJI”, autora prof. dr Iva Županovića.

U knjizi se teorijski i praktično definiše područje yield menadžmenta, koji predstavlja novu upravljačku i marketinšku tehniku u turističkoj industriji, i prevashodno se odnosi na jedinične prihode i cjenovnu optimizaciju u turizmu.

 

Knjigu će predstaviti recenzent prof. dr Rade Ratković, a skupu će se obratiti i sam autor. Promocija će se održati u velikom amfiteatru C10/II. Nakon promocije predviđeno je druženje sa autorom, uz prigodan koktel, u holu Akademije. Svečana promocija je otvorena za sve zainteresovane i širu javnost. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti