Zaključen ugovor za rekonstrukciju vodovodne mreže na Prijevoru

Opština Budva zaključila  je ugovor sa podgoričkom firmom HydroGIS system, koja je bila prvorangirana na tenderu za izbor izvodjača radova na izgradnji i rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione infrastrukture u naselju Prijevor iznad Budve.

Kako piše u ugovoru vrijednost radova sa uračunatim PDV- om iznosi 84. 224 eura, a rok završetka je 60 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti