Žukotrlica: Uspješno saniran dio staze i zida na šetalištu (Foto)

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, u prethodnom periodu uspješno završilo sanaciju dijela staze i zida na šetalištu u Šušnju (Žukotrlica) na teritoriji Opštine Bar i na taj način pripremilo ovaj dio obale za predstojeću turističku sezonu. 
“Zahvaljujemo se građanima na strpljenju i dostavljamo na uvid fotografije zatečenog stanja i novog, saniranog stanja”, saopšteno je iz javnog preduzeća.

Posljedice nevremena, april 2021.

Sanirano stanje, maj 2021.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti