11 razvojnih projekta u oblasti turizma

Vlada je usvojila Predlog za kandidovanje projekata na Listu razvojnih projekata u oblasti turizma kojim se na Listu razvojnih projekata u oblasti turizma, na koju je uvršteno 11 projekata – sedam u opštini Kolašin, dva u opštini Žabljak, i po jedan u opštinama Budva i Tivat – dodaju projekti: Izgradnje hotelskog kompleksa Amma Resort, po mješovitom modelu poslovanja, sa 5 zvjezdica u Čanju, Bar (Hotelski kompleks je ukupnog kapaciteta 483 smještajne jedinice, od čega u samom hotelu 241 smještajna jedinica, a u 8 luksuznih objekata - vila još 242 smještajnih jedinica.

Predračunska vrijednost investicije iznosi 77,01 miliona eura) i Izgradnja hotela Black Pine, po kondo modelu poslovanja, sa 4 zvjezdice u Mojkovcu (ukupan kapacitet hotela 174 smještajnih jedinica. Predračunska vrijednost investicije iznosi 10,57 miliona eura).

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti