A di ćemo sad

Turistička organizacija opštine Budva je prošle godine uspostavila saradnju sa produkcijom serijala "A di ćemo sad" iz Sarajeva koja za rezultat ima emisiju o budvanskoj rivijeri podijeljenu u dva dijela.

"Prvi dio emisije prikazao je budvansku rivijeru na najljepši način, bio je veoma gledan, a emitovan je na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću "Al Jazeera". Drugi dio emisije se od 19. aprila nalazi na YouTube kanalu “A di ćemo sad”.Emisija je najavljena od strane produkcije lijepim riječima o Budvi:
"Budva je grad za koji nema tko nije čuo na ovim prostorima. Njezina ljepota mami, tako da nije čudo da postoji veliki broj emisija snimljenih upravo u tom gradu. Kažu da je ljepota u pogledu promatrača, a kako smo je mi doživjeli i koje smo priče saznali za Vas, pogledajte u epizodi koja slijedi...", saopštili su iz Turističke organizacije Budve

Kako dodaju u emisiji su prikazani interesantni razgovori sa turističkim poslenicima i predstavnicima kulturnih institucija u Budvi, koji su govorili o onome što Budva u turističkom smislu pruža svim potencijalnim turistima sa tržišta Bosne i Hercegovine, a koji su za budvansku rivijeru od velike važnosti. Pored toga što čine znatan udio kada je u pitanju turistički promet, spajaju ih neraskidivi prijateljski i poslovni odnosi sa građanima Crne Gore koji doprinose tome da svake godine sve veći broj gostiju dolazi sa ovog tržišta.

Oba dijela mogu se pogledati na link-ovima ispod.

Prva epizoda
https://www.youtube.com/watch?v=3uuoDJI5lE0 [2]
 
Druga epizoda

https://www.youtube.com/watch?v=dkzjQWdN9mQ&t=1072s [3]

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti