Akcija sađenja pomorandži u Budvi - pridružimo se

 „Fondacija Budva“ će u saradnji sa Hipotekranom bankom, D.O.O. Komunalno Budva i Eko školom „Danilo Kiš“ u subotu 28. 04. 2018. godine sa početkom u 10 časova zasaditi sadnice gorke pomorandže ispred centralnog vrtića „Ljubica Jovanović-Maša“ i kod crkve Svete Trojice u starom gradu Budva.

Ovom akcijom se obilježava Dan Planete Zemlje 2018. godine.

Pozivamo sve gradjane da nam se pridruže u sadnji i podrže naše napore da aktiviramo javne gradske površine na teritoriji opštine Budva.   

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti