Akcija za Admira i u Cadmus Cineplexu!

Admira Skenderija poznajete. On je naš sugrađanin, školovan, harizmatičan, nasmijan mladić koji se godinama bori sa teškom bolešću zbog koje je u invalidskim kolicima. Admir je član udruženja “Puževa kućica” i “Udruženje paraplegičara” u Budvi i osoba koja osvaja entuzijazmom i željom da Budvu prilagodi svima koji se bore sa sličnim životnim okolnostima.


Dvadesettrogodišnji mladić inspiracija je da se najteži životni problem mogu nositi sa osmjehom i neprikosnovenim smislom za humor.

TQ Plaza Budva u saradnji sa Admirom 30.09. organizuje humanitarnu akciju u koju se uključio i Cadmus Cineplex. Akcija ima za cilj sakupljanje preostalog dijela sredstava potrebnih za kupovinu točkova za Admirova invalidska kolica.


Dio zarade od prodatih koncesija za sve projekcije koje počinju poslije 17:00h biće opredijeljen za Admira, a u bioskopu će takodje biti pozicionirana i kutija za donacije. Nakon filma moći ćete da uživate u nezaboravnoj humanitarnoj žurci koju organizuju TQ Plaza Budva i JACK LUPINO bend. Bioskop Cadmus Cineplex će po završetku večeri Admira dodatno uveseliti i donacijom firme.
Akciji se pridružio predsjednik Opštine Budve, gdin Carević, koji će septembarsku platu donirati Admiru.

Admir je prijatelj, komšija, zato je vaše prisustvo i aktivacija od presudnog značaja.

Ponedjeljak, 30.09. od 17:00, čekamo vas u bioskopu.
Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje.
Za točkove sreće.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti