Apel Komunalnog preduzeća: Prijavite problem

Komunalno preduzeće pozvalo je gradjane da prijave probleme koji su u nadležnosti tog preduzeća.

“ Poštovani sugrađani, molimo vas da prijavite svaki problem, koji je u nadležnosti naših sektora (čistoća, zelenilo, rasvjeta, azil i tržnica), kako bismo što efikasnije i u najkraćem roku riješili isti.

Cilj našeg preduzeća je da ovaj grad izgleda onako kako zaslužuje jedna turistička destinacija i da kraljici Mediterana svi zajedno vratimo pun sjaj”, navode u preduzeću.

Fix. broj za reklamacije:

033 452 512
033 452 562
033 452 511

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti