Baraninu 20 dana zatvora i 120€ novčana kazna zbog vožnje pod dejstvom narkotika

H.S. (41 ) iz Bara oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 20 dana i novčanom kaznom u iznosu od 120 eura.

“Njemu je dežurni sudija odjeljenja u Baru Alija Musličić izrekao kazne nakon što je dokazano da je oktivljeni prethodne večeri u Baru upravljao neregistrovanim vozilom pod dejstvom narkotika.

Uz kaznu mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 6 mjeseci kao i 4 kaznena boda”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti