Barba osvojio 4. mjesto na državnom takmičenju iz engleskog jezika

Učenik IX1 Druge osnovne škoke Andrej Barba osvojio 4. mjesto na Državnom takmičenju znanja iz engleskog jezika, koje je održano 26. februara u Podgorici.

“Ako se doda činjenica da nije bilo 3. mjesta i da je imao samo dva boda manje od prvoplasiranog, njegov uspjeh dobija na značaju. Napomene radi, 104 boda ima učenik na 1. mjestu, 103 dva učenika na 2. mjestu, a Andrej 102 boda. Ova činjenica govori u prilog tome da je Andrej jedan od đaka sa najbolje ostvarim uspjehom iz engleskog jezika u Crnoj Gori. Njegova mentorka je profesorica Danica Kalađurđević”, naveli su iz Druge osnovne škole.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti