Bedemi, ugodna šetnja?

Bedemi, ugodna šetnja?

I dok svakog dana na desetine turista šeta jednim od najautentičnijih spomenika kulture u Budvi- gradskim bedemima, starim pola milenijuma, dotle zaboravljamo kakve slike sa sobom oni nose.

 

Picture_005.jpg

Šta mnogobrojni turisti ponese kao dio utisaka iz Budve, a za šta smo mi isključivi krivci, najbolje svjedoče slike starogradskih bedema slikanih jutros.
Brojne ture inostranih turista, kao jednu od destinacionih ponuda Budve u okviru posjete, imaju i obilazaka bedema, koji su se pretvorili u javni tolalet. 

Picture_001.jpg

Picture_002.jpg

Picture_003.jpg

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti