Bedževi za turističke poslenike

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) raspisala je dizajnersko rješenje namjenskih bedževa za turističke poslenike, kojima se poručuje da su lica koja ih nose vakcinisana tj. COVID-19 bezbjedna. Konkurs je raspisan u okviru kampanje za izgradnju imidža Crne Gore kao sigurne turističke destinacije. Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica iz Crne Gore.

Namjenski bedž, manjeg i većeg formata, primjenljiv kako za konkretan, tako i  druge formate (veb sajt, društvene mreže, mediji), pravi se za turističke poslenike  koji će ih nositi na radnom mjestu u toku turističke sezone. Dizajnersko rješenje treba da  bude originalno  i predstavlja vlasništvo učesnika konkursa. Takođe treba da sadrži kratku poruku na crnogorskom i engleskom jeziku (odvojeno) koju može, ali i ne mora da prati određeni vizual. Svaki učesnik može da pošalje maksimalno dva idejna rješenja koja ne smiju biti ranije objavljivana, niti priložena u okviru nekog drugog konkursa. Predloge dizajnerskih rješenja treba poslati do utorka, 8. juna 2021. godine, do ponoći, na email adresu UPCG: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
U predmetu email-a (subject) treba napisati: Konkurs UPCG – dizajnersko rješenje za namjenski bedž. Autoru izabranog dizajnerskog rješenja, UPCG će uručiti nagradu u iznosu od 300,00 eura. UPCG će formirati komisiju koju će činiti predstavnici UPCG, resornih ministarstava, turističke privrede, ICT sektora.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti