Besplatna medicinska zaštitna oprema za ugostitelje

Iz Ministarstva ekonomskog razvoja  pozvali su zainteresovana preduzeća u turizmu i ugostiteljstvu da se prijave za dobijanje besplatne medicinske zaštitne opreme.
Riječ je o zaštitnim maskama PP2 i PP3, vizirima, zaštitnim naočarima i gumenim keceljama koje su naročito korisne zaposlenima u kuhinjskom dijelu ugostiteljskih objekata. Iz resornog ministarstva navode da se zainteresovani mogu prijaviti putem e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., uz napomenu koja vrsta i količina zaštitne opreme im je potrebna.
"Nakon prijave će u najkraćem roku biti obaviješteni o načinu preuzimanja opreme”, saopšteno je iz tog Vladinog resora.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti