Besplatna medicinska zaštitna oprema za zaposlene u turizmu

Iz Ministarstva ekonomskog razvoja pozvali su zainteresovane privredne subjekte u turizmu i ugostiteljstvu da se prijave za dobijanje besplatne medicinske zaštitne opreme. Medicinska oprema obuhvata zaštitne maske PP2 i PP3, vizire, zaštitne naočare i gumene kecelje, koje su naročito korisne zaposlenima u kuhinjskom dijelu ugostiteljskih objekata.
Kako navode u ministarstvu, Imajući u vidu da su počele pripreme za turističku sezonu, žele i na ovaj način da  podrže sektor turizma i ugostiteljstva kako bi svi zajedno sačuvali i zdravlje i ekonomiju.
Svi zainteresovani  se mogu prijaviti putem e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , uz napomenu koja vrsta i količina zaštitne opreme im je potrebna, kao i broj zaposlenih. Nakon prijave će u najkraćem roku biti obaviješteni o načinu preuzimanja opreme.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti