Besplatna radionica o motivaciji za dobrovoljno davanje krvi

Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva poziva sve zainteresovane da prisustvuju besplatnoj radionici o motivaciji za dobrovoljno davanje krvi.

Radionica će se održati u utorak, 23. aprila sa početkom u 19 časova, u Omladinskom klubu (TQ Plaza, I sprat).

Na radionici će svi prisutni biti informisani o kategorijama davalaca krvi, trenutnom stanju davalaštva u Crnoj Gori, kao i o tome ko može a ko ne da donira krv i koliko je davanje krvi korisno za organizam.

Radionicu će voditi Ognjen Vučinić, obučeni motivator DDK.*

Prijave su otvorene putem linka:

https://forms.gle/NKdLA7DW8VdeiWhy5

Ovu aktivnost realizuje Kancelarija za mlade Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva u saradnji sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti