Besplatna radionica sa Digitalnom krofnom: Kako da Instagram radi za tebe

U vremenu u kojem većina pojedinaca, organizacija, brendova, komunicira na društvenim mrežama, poznavanje i osmišljavanje dobrog nastupa na ovim platformama postaje jedno novo, veoma traženo zanimanje.

Kako bi osnažila mlade za izazovno tržište rada, kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora uvrstila je i učenje digitalnih vještina u program neformalne edukacije, Coca-Cola podrška mladima, koji realizuje već šest godina. 

Ako i vi želite da naučite sve o jednoj od popularnijih društvenih mreža, Instagram, Coca-Cola podrška mladima ti potpuno besplatno pruža tu priliku. 

Danas s početkom u 17časova biće održana online radionica na temu „Kako da Instagram radi za tebe“. Predavač je Ivana Bogdanović, digitalni kreator sa dugogodišnjim iskustvom, poznatija i kao tvorac čuvenog Instagram „savjetnika“, stranice Digitalna krofna.

Ivana će svojim predavanjem odgovoriti na sva ona važna pitanja koja vas “muče”, a tiču se tog čuvenog Instagram algoritma, broja lajkova, vidljivosti storija…Spremite rokovnike, jer vas čekaju vrlo praktični odgovori i još jedno sjajno Coca-Cola podrška mladima predavanje.

Radionica se održava putem Zoom platforme i otvorena je za sve, neophodno je samo popuniti formular na ovom 

https://support.google.com/drive/answer/6283888

Ovo predavanje, koje se organizuje u saradnji sa Omladinskim klubom Budva, dio je šestog ciklusa projekta Coca-Cola Podrška mladima, jednog od najvećih neformalnih programa za edukaciju i osnaživanje mladih u Crnoj Gori.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti