Besplatne omladinske kartice za mlade od 13-29 godina

Pozivamo sve mlade uzrasta od 13-29 godina da preuzmu svoj besplatan primjerak Evropske omladinske kartice (EYCA), svakog radnog dana u TQ Plazi na petom spratu (u Sekretarijatu za društvene djelatnosti) u vremenu između 12h i 14h časova ili da poruče putem sajta www.omladinskakartica.me .

Evropska omladinska kartica je projekat Evropske omladinske asocijacije (European Youth Card Association). EYCA benefit kartica za mlade omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta između 13-29 godina da koriste preko 160 popusta u Crnoj Gori, a preko 70.000 popusta na putovanja, kulturu, smještaj, obrazovanje, sport, film i druge usluge i proizvode u 37 zemalja širom Evrope, što znatno doprinosi uštedi ličnog budžeta kao i brojne benefite u njihovoj edukaciji, integraciji i participaciji.

Ovaj projekat sprovodi NVO Centar za omladinsku edukaciju u saradnji sa Opštinom Budva. Takođe, projektom je predviđena edukcija iz oblasti omladinskog preduzetništva i digitalnog marketinga, o čemu će svi zainteresovani biti obaviješteni putem sajta www.budva.me i facebook i Instagram stranica Opštine Budva i Omladinskog kluba Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti