Besplatne umjetničke radionice za djecu

Kompleks "Dukley Gardens” nastavlja sa projektima za građane Budve, nakon niza društveno-odgovornih aktivnosti. U okviru projekta "Open HeArt Studio" Dukley organizuje besplatne umjetničke radionice za djecu iz Budve, uzrasta od 7 do 18 godina.

Dječji  "Studio otvorenog srca" održavaće se jednom sedmično u izložbenom prostoru "Dukley Residences" u Mediteranskoj ulici, a vodiće ih Jelena Papović, akademska slikarka iz Budve, i Yulia Malinovskaja, vrsna keramičarka koja godinama živi i stvara u Budvi. Program je osmišljen tako da na interaktivan način djecu uvede u svijet umjetnosti i pospješi razvoj njihovih kreativnih vještina kroz crtanje, slikanje, vajanje i mnoge druge kreativne tehnike i vježbe.

Prijave za učešće u radionici traju od 21. do 31. maja, a vršiće se popunjavanjem online forme za prijavu na sajtu ili slanjem popunjenog prijavnog formulara na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Početak rada predviđen je početkom juna.

Radionice će se organizovati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporuka Ministarstva zdravlja Crne Gore.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti