Besplatni Call centar NTO na usluzi turistima i građanima

Svim turistima koji borave u Crnoj Gori, ali i građanima, za sve informacije, sugestije, pritužbe i pohvale, na raspolaganju je Call centar Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, putem specijalnog broja telefona 080 001 300.

Call centar NTOCG je u potpunosti besplatan za sve pozive koji se obavljaju sa teritorije Crne Gore. Radno vrijeme Call centra je sedam dana u nedelji, od ponedeljka do petka, od 07:00 sati do 20:00 sati, odnosno danima vikenda, od 09:00 sati do 17:00 sati. Pored toga, turisti i građani koji pozovu Call centar NTOCG, van radnog vremena, mogu ostaviti glasovnu poruku, a operater će ih naknadno kontaktirati.
Ono što je novina ove godine je da korisnici imaju mogućnost, da putem Live Chat-a (razgovor uživo), na zvaničnoj stranici NTOCG - www.montenegro.travel, kontaktiraju Call centar i dobiju željene informacije. Pored pružanja preciznih informacija od strane naših operatera, turisti i građani mogu dati svoje sugestije i na taj način aktivno učestvovati na podizanju kvaliteta turističkih usluga u destinaciji. Napominjemo da se svaka primljena sugestija i žalba evidentira pri čemu automatski slijedi faza procesuiranja. Kontaktira se inspekcija ili ustanova koja je nadležna za određenu sugestiju ili žalbu i korisnik ukoliko želi povratnu informaciju informiše se u toku istog ili narednog dana, tako što ponovo kotaktira centralu Call Centra i dežurni operater mu daje povratnu informaciju o ishodu intervencije.
Call centar dostupan je i putem e-mail naloga This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti