Besplatni programi za djecu svih uzrasta

Turistička organizacija opštine Budva i ove godine organizuje poseban program za najmlađe tokom novogodišnjih praznika u Budvi.

Treću godinu zaredom, u saradnji sa budvanskim bioskopom ‎"Cadmus Cineplex" organizuje se novogodišnji dječiji festival pod nazivom „Kadmova djeca“ koji će podrazumijevati animirane filmove i predstave za djecu svih uzrasta.

U terminima održavanja programa, od 24. decembra do 09. januara (izuzev 01. i 07. januara), program će biti besplatan! Ulaznice se mogu preuzeti počevši od 23. decembra pa svakog dana trajanja programa, u periodu od 11h do 17h, u holu TQ Plaze.

Napomena: Ulaznice se mogu preuzeti za program tog i narednog dana, a jedna osoba može podići najviše 4 ulaznice.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti