Bogat program za dan zaljubljenih u Porto Montenegru

Porto Montenegro i ove godine organizovaće brojne zanimljive aktivnosti za Dan zaljubljenih. Osim posebne ponude za dvoje u hotelu Regent, od 12. do 14. februara niz događaja biće izuzetan povod za posjetu Tivtu: pijaca domaćih proizvoda i rukotvorina, projekcije filmova, humanitarna izložba, sesije joge, porodične sportske aktivnosti, popusti u buticima, nagradne igre te posebne gastronomske
ponude u okviru nautičkog naselja.

Hotel Regent povodom praznika nudi izuzetnu sedmodnevnu ponudu u periodu od 8.02. do 15.02. Za samo 99€ za noć možete dobiti deluxe sobu za dvoje s pogledom na more, bocu vina i slatke delicije kao i 50% popusta na masaže za parove u Regent Spa centru.

Galerija Cris Contini Contemporary najavljuje humanitarni događaj „Ljubav nas približava više nego ikad“ kao odgovor na socijalnu distancu kao novu društvenu normu. Izložba će se održati 13. februara u 11 časova s idejom da okupi  i izloži radove umjetnika čiji će umjetnički potpis o aktuelnim okolnostima te Danu zaljubljenih dodati još jednu dimenziju. Zaposleni Porto Montenegro-a će u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore donirati krv i ove godine i dati svoj doprinos.

U periodu trajanja proslave najromantičnijeg praznika, od 12. do 14. februara, na glavnom trgu u naselju biće organizovana pijaca autentičnih crnogorskih proizvoda i rukotvorina inspirisanih ljjubavlju. Joga časovi biće održani u subotu i nedjelju od 8 časova u Latitude42. Porodične aktivnosti su takođe u fokusu programa ovog praznika: djeca mogu usvajati nove vještine ragbija, kriketa, golfa,
streljaštva i umjetnosti u Areni, dok parovi mogu učestvovati u zanimljivim igrama u Areni 14. februara od 14h do 16h.

Ljubitelji indijske kuhinje biće u prilici da uživaju u ručku na bazi švedskog stola u Blue Room-u 13. februara sa početkom u 12 časova.

U romantičnoj atmosferi kafića Blue Room parovi mogu uživati u privatnoj projekciji filma za maksimum 6 osoba, gdje prvi prijavljeni par dobija bocu vina na poklon. Projekcije se održavaju 13.02. i 14.02.
s početkom u 18 časova.

Oni  koji žele da ovu specijalnu priliku pamte po romantičnoj večeri posebnog petozvjezdanog koncepta hotela Regent, to mogu uraditi 14.02 od 19 časova. Izbor lokacija za romantične večere uz posebne pogodnosti takođe se nude u restoranima China Ruijin, Crush, Ma Cherie, One i Crush Wine Station.

Za poseban doživljaj shopping-a tu su Fantastika, MaxMara, Twinset, Pinko, Paul&Shark, Planeta Kids, Tenero Fashion, Damiani, Uzzuri, Belodore i Mooi uz popuste od 10% - 50%. Vlado Hair Design je odlučio da nagradi svakog džentlmena, koji pokloni neku od usluga ovog renomiranog salona osobi po želji, besplatnim šišanjem. Dame koje zakažu farbanje, dobijaju besplatan Fiber Clinix tretman u vrijednosti od 50€. Posjetioci će moći da se opuste u tretmanima Pura Vida Day Spa salona po sniženim cijenama od čak 50%.
*Svi događaji će biti organizovani u skladu sa aktuelnim zdravstvenim mjerama.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti