Borilački sport u usponu

Borilački sport u usponu

Da je minuli vikend bio više nego uspješan za sportiste koji se takmiče u borilačkim vještinama, svjedoče i rezultati jiu-jitsu i karate kluba. Naime, takmičari Jiu-Jitsu kluba "Budva – Komercijalna banka" proteklog vikenda učestvovali su na VI Međunarodnom jiu-jitsu turniru u Novom Sadu, pod nazivom "Temerin Open 2013" i tom prilikom u konkurenciji 22 kluba iz 6 država sa preko 300 takmičara, osvojili su tri zlatne i jednu bronzanu medalju.

Osvajači zlatnih medalja u borbama su: Adrović Denis – 50 kg, a dvije zlatne medalje osvojile su ženski duo par Jokić Lidija i Đukić, dok je bronzanu medalju u borbama osvojio Zorić Milan u kategoriji – 42 kg.

Takmičari Karate kluba "Budva" ostvarili su veliki uspjeh na međunarodnom karate kupu u Rumuniji, pod nazivom "Bukurešt Open 2013", na kome je učestvovalo preko 500 takmičara iz više evropskih država.

Zlatnu medalju osvojila je u katama pojedinačno Marija Kaljević, srebrnu kata tim u sastavu Aleksandar Bubanja, Sekulić Lazar i Andrej Bubanja, dok je bronzanu medalju osvojio u kate pojedinačno Aleksandar Bubanja.

Vezane vijesti: MMA tim Budva proslavio treći rođendan

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti