Božićna pjaceta

Turistička organizacija Opštine Budva, u saradnji sa Udruženjem ugostitelja Budve, organizuje događaj "Božićna pjaceta" koji će dodatno upotpuniti turističku ponudu grada tokom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika, a gradskom parku, u kojim se organizuje, dati novi kontekst.

Riječ je o događaju koji će trajati od 22. decembra do 15. januara i podrazumijeva bogat muzičko-zabavni program, izlaganje suvenira i rukotvorina, kao i prodaju pića i delicija za koje će biti zaduženi budvanski ugostitelji.


Program je osmišljen tako da odgovara svim uzrastima i različitim ukusima, pa će tako biti dana posvećenih najmlađima, večeri kada će koktel majstori zabavljati i usluživati posjetioce, noći pod maskama i još mnogo toga.

Kada je riječ u muzičkom programu, biće zadovoljeni ukusi svih - od ljubitelja rok i pop zvuka, preko ljubitelja elektronske muzike, do onih koji najviše vole provod uz tamburaše.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti