Britanci rado viđeni gosti

Britanci rado viđeni gosti

Na juče otvorenom Međunarodnom sajmu turizma u Londonu predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera promovišu turistički proizvod koji je posljednjih par godina svojom inovativnošću privukao pažnju kako renomiranih touroperatora, tako i mnogobrojnih turista. 

Prema informacijama Britanskog touroperatora Saga Holidays, hotel Palas je na osnovu visokog kvaliteta usluge uvršten u top 10 Evropskih hotela, zauzimajući visoku četvrtu poziciju.

 

"Kuriozitet ove prestižne liste hotela stoji u činjenici da se rejting postiže na osnovu anketiranja gostiju koji borave u datom hotelu i ocjenjuju sve komponente hotelske ponude. Zadovoljstvo gostiju u glavnim ocjenjivanim segmentima hotelske ponude hotela Palas je na izuzetno visokom nivou. Tako su lokacija, smještaj i ukupni ugođaj na odmoru imali 99 odsto zadovoljnih turista, dok je ishrana u hotelu ocijenjena sa 97 odsto zadovoljstva gostiju. Protekle turističke sezone gosti sa tržišta Velike Britanije su posredstvom Saga Holidays- a, touroperatora sa 65 godina dugom tradicijom organizovanja putovanja, u velikom broju boravili u Palasu i ostvarili preko 5.000 noćenja" navode iz Hotelske grupe. 

 

Ovakvo rangiranje hotela Palas utoliko je značajnije ukoliko se uzme u obzir činjenica da je Saga Holidays na ovogodišnjoj Britanskoj dodjeli turističkih nagrada proglašena najboljim touroperatorom u Velikoj Britaniji, gdje je osvojila 10 zlatnih medalja.

 

Prvog dana Sajma potpisan je i ugovor o saradnji za sezonu 2014., kojim je osim hotela Palas, obuhvaćen i dio kapaciteta Slovenske plaže.

 

Tržište Velike Britanije je izuzetno interesantno za Crnu Goru kao receptivnu destinaciju, a Hotelska grupa Budvanska rivijera je tokom prethodnog perioda uložila naročite napore u kreiranju imidža i brendiranju turističkog proizvoda koji bi bio zanimljiv za to tržište, i uopšte za tržište Zapadne Evrope.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti