Budi u Budvi: Školski turnir danas ispred Starog grada

Povodom Dana opštine Budva, a kao dio programa manifestacije "Budi u Budvi", Turistička organizacija opštine Budva danas organizuje školski turnir u basketu (3x3) u 11 sati na trgu ispred Starog grada.

Najbolje ekipe budvanskih osnovnih škola "Stefan Mitrov Ljubiša" i "Druga osnovna škola" odigraće finalne mečeve pred ljubiteljima ove discipline i košarke uopšte na košarkaškom terenu ispred zidina Starog grada, koji je TO Budva nedavno montirala.

Ovaj školski turnir je samo jedan u nizu programa kojim TO Budva obilježava i proslavlja jedan od najznačajnijih datuma u istoriji Budve.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti