Budva: Beograđaninu zbog vožnje pod dejstvom alkohola 15 dana zatvora

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi Katarina Vujačić Vuksanović je u hitnom postupku izrekla kaznu zatvora u trajanju od 15 dana okrivljenom srpskom državljaninu S.D. (48) iz Beograda.

“On je oglašen krivim i sankcionisan, jer je jutros u 07.50 časova na Jadranskom putu zatečen da upravlja vozilom u saobraćaju u koncentraciji od 2,50 g/kg alkohola u organizmu. Po izdržanoj kazni (na koju je upućen u UIKS Spuž odmah po izricanju), okrivljenom je zabranjeno da upravlja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od 4 mjeseca”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti