Budva: Podgoričanin dilovao kokain

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva su, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju tzv. ulične prodaje opojnih droga, a postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.K. (22) iz Podgorice sa boravkom u Budvi.

Policijski službenici su pretresom navedenih prostorija pronašli i oduzeli 10 manjih i jedno veće pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain, vagu za precizno mjerenje i novac u iznosu od 800 eura za koji je sumnja da je stečen prodajom opojne droge, kao i mobilni telefon.

M.K. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti